Tuba Büyüküstün Japon sinemasında!

Türk dizi ve sinema sektörünün aranan isimlerinden olan Tuba Büyüküstün'e Japon sinemasından teklif geldi...

Nurşah
02 Temmuz 2018 - 15:53
Magazin

Son olarak Cesur ve Güzel adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer alan 35 yaşındaki Tuba Büyüküstün dünya sinemasına açılıyor. Asya sinemasında oldukça beğenilen bir isim olan güzel oyuncu bir Japon bağımsız sinema filminde rol almak üzere teklif aldı!

18-07/02/tuba-buyukustun-japonya.jpg

Pojeye sıcak bakıyor!

Ortadoğu'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve beğenilen oyuncu şimdi de Asya'ya açılıyor. Geçtiğimiz yıl Uluslararası Asya Film Festivali jüri üyesi olan Tuba Büyüküstün, katıldığı etkinlikte büyük bir beğeni toplamıştı. Burada da büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncuya bir Japon bağımsız filminde oynaması için teklif geldi...

Cesur ve Güzel dizisinden sonra ekranlarda pek izleyemedğimiz başarılı oyuncunun bu teklife sıcak baktığı söylentiler arasında... Tuba Büyüküstün'ün gelecek dizi sezonunda televizyon ekranlarında olacağı ve şu sıralar gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu söyleniyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin