Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım yeniden aynı dizide!

Türk televizyon dünyasının sevilen iki yüzü Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım aradan geçen 11 senenin ardından yeniden aynı dizide rol alacak!

Nurşah
18 Haziran 2018 - 14:24
Magazin

2007 senesinde yayınlanan Asi adlı dizi ile birlikte çalışma fırsatı yakalayan Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün, izleyiciden büyük bir beğeni toplamıştı. Dizinin yayında kaldığı süre boyunca birbirleri ile uyumlu oyunculukları ile dikkat çeken ikili aradan geçen 11 senenin ardından yeniden aynı dizide boy gösterebilecek!

18-06/18/murat-yildirim-tuba-buyukustun-yeni-dizi.jpg

Murat Yıldırım projeyi onayladı!

Şu günlerde Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmakta olan Murat Yıldırım'ın gelen dizi teklifine olumlu yanıt verdiği konuşuluyor. Oldukça beğenilen ikiliden son olarak Cesur ve Güzel adlı dizide rol alan Tuba Büyüküstün'ün ise projeye sıcak bakıp bakmadığı ile ilgili bilgiler henüz elimize ulaşmadı...

18-06/18/beren-saat-yeni-dizi.jpg

Güzel oyuncunun teklife olumlu yanıt vermemesi durumunda ise yapımcıların Murat Yıldırım'a partner olarak düşündüğü iki isim bulunuyor. Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizi ile ekranda gördüğümüz güzel oyuncu Beren Saat ile Şahsiyet dizisinin yıldız ismi Cansu Dere!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin