Kalk Gidelim ne zaman başlayacak? Yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kalk Gidelim yeni sezon ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu?

Nurşah
18 Haziran 2018 - 13:55
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz Kasım ayında yayın hayatına başlayan dizi izleyicilerden büyük bir beğeni topladı. 9 Haziran tarihinde yayınlanan 29. bölümü ile sezon finali yapan sevilen dizi önümüzdeki günlerde yeniden izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Kalk Gidelim yeni sezon ne zaman? 30. bölüm yayın tarihi belli oldu mu?

18-06/18/kalk-gidelim-yeni-sezon-ne-zaman.jpg

Kalk Gidelim ne zaman başlayacak?

TRT, sevilen dizisi için oldukça değişik bir yayın takvimi hazırlamış. Kalk Gidelim diğer sezon dizileri gibi Haziran ayında sezon finali yaparken onlardan farklı olarak yeni bölümleri ile Eylül ayında değil oldukça kısa bir süre içerisinde izleyici karşısına çıkacak!

Kalk Gidelim, TRT 1 tarafından açıklanan bilgilere göre yeni sezon bölümleri ile Temmuz ayında yayınlanmaya başlayacak... Muğla'nın sıcacık havasına bir de karakterlerin sıcacık diyaloglarını ekleyen ve izleyiciden geçer not alan dizi önümüzde günlerde 30. bölümü ile eğlenceye kaldığı yerden devam edecek! Yayın tarihi belli olduğunda sizlerle paylaşacağız...

16 Temmuz güncellemesi: TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim 30. bölüm ile kaldığı yerden eğlenceye devam edecek... Sevilen dizinin yeni bölümü 22 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de TRT 1'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin