Tuba Büyüküstün'den yalanlama!

Geride bıraktığımız ay haklarında boşanıyorlar iddiaları ortaya atılan çift el ele görüntülendi.

resim yok
24 Mayıs 2013 - 14:05
Magazin

Dedikodulara son nokta!

 

El ele görüntülendiler

 

Geride bıraktığımız ay haklarında boşanıyorlar iddiaları ortaya atılan çift el ele görüntülendi.

 

Fulya'da

Geçtiğimiz Nisan ayında boşanacakları yönünde haberler çıkan Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çifti, önceki akşam Şişli Fulya’ da görüntülendi.

 

Yalanladılar


El ele yürüdükleri sırada objektiflere yansıyan çift, gazetecilerin sorduğu tüm soruları:

“Bunları sizlerden duyuyoruz” diyerek yalanladı.

 

''Tamamen yalan''

Tuba Büyüküstün, gazetecilerin, ''Çocuklarınız için 750 bin dolara ev aldığınız doğru mu?, Eşinizle birlikte önümüzdeki sezonda aynı dizide rol alacak mısınız? Ayrılık haberleri doğru mu?” tarzındaki sorularının hepsine:

“Ben de bunların hepsini sizden duyuyorum. Nereden çıkıyor bunlar bilmiyorum ama tamamen yalan” diye cevap verdi.

 

Kısa muhabbet


Çift daha sonra araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu.
[reklam]
Büyüküstün'ün rol aldığı Star TV dizisi 20 Dakika'da heyecan sürüyor! Dizi, dün akşam ekranlara gelen yeni bölümü ile izleyicileriyle buluştu.

Dün akşam neler yaşandı?

İşte kısa özet:  Melek, Ali ve Kuzgun'un birlikte olduklarını artık biliyor. Ali ve Melek bildikleri üzerinden bir yüzleşme yaşayacaklar. Bu yüzleşme her an bir çarpışmaya dönüşebilir. Kaçış planı her ihtimalde işlemeye devam edecek. Şimdiki adım, nakil arabasının içine silah bırakmak. Ali, jandarmaları geçip, o araca girmek zorunda.

Kerim, bir sürpriz yapacak ve tekrar bu hikayenin başrolü olacak. Onun söyledikleriyle işler daha da karışacak. Kerim'in ilk elden en kilit gerçeği açıkladığı insansa, Ali olacak. Ali bu gerçekle baş edebilecek mi?

Albay, bir atak yapacak ve Kedi'yi fena köşeye kıstıracak. Kedi, hayatının en riskli kararını vermek zorunda. Ama bu karar Melek ve Ali'yi de geri dönüşü olmayan bir şekilde etkileyebilir.

 

 

20 DAKİKA EKİBİNE KIVANÇ TATLITUĞ EŞLİK ETTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin