resim yok
15 Ekim 2012 - 00:00

 

Arap dünyasında yıldızı parlayan Tuba Büyüküstün'e Dubaili bir firma 2 buçuk milyon liralık bir daire hediye etti.
 
Yaptığı dizilerle ünü Türkiye'yi aşan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'e Dubaili bir firmadan güzel bir hediye geldi. Söylentilere göre Dubai'de bulunan inşaat firması Büyüküstün'ün ülkede gördüğü yoğun ilgiden ilham aldı.
 
Dünyaca ünlü inşaat firmasının reklamlarını yapmak için Arap bir yıldız yerine Tuba Büyüküstün'ü seçti.Firma yetkilileri; Büyüküstün'e 2 buçuk milyon liralık lüks bir residence daire armağan etti.
 
Tuba Büyüküstün'ün böyle bir jest karşısında oldukça mutlu olduğu konuşuluyor. Firmanın reklamlarında rol alıp almayacağı belirsiz kalınca, kabul edip etmiyeceği merak konusu oldu.
 
Büyüküstün'ün rol aldığı diziler Arap dünyasında sürekli yayınlanıyor. Güzel oyuncu Arap dünyasında epey bir seviliyor ve izleniyor. Güzel oyuncu bu ülkede birçok reklamda da rol alarak iyi paralar kazanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin