Tuba Ünsal - Serdar Turan aşkını green card bitirdi!

Bir süredir birliktelik yaşayan oyuncu Tuba Ünsal ile Serdar Turan ayrılığının perde arkası şok etti! Tuba Ünsal ve Serdar Turan neden ayrıldı? Ne zamandır birlikteler? Tuba Ünsal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
10 Temmuz 2023 - 16:04
Magazin

Geçtiğimiz yaz, arkadaş ortamında tanışarak aşk yaşamaya başlayan Tuba Ünsal ve Serdar Turan ikilisi, son olarak Haziran ayında Bodrum'da tatile çıkmışlardı. Tatil dönüşü yollarını ayıran çiftin ayrılık sebebi ise magazin gündemine bomba gibi düştü!

23-07/10/ffafaqgvqaa.jpg

Bir green card meselesi...

Ünsal ile ilişkiye başlamadan önce boşandığını dile getiren ABD'de ikamet eden Serdar Turan, 2019’da sevgilisi Çılga Yeşilyaprak’ın green card alabilmesi için formaliteden bir evlilik  gerçekleştirmiş fakat 2021’de Yeşilyaprak’ın kendisini aldatması üzerine ilişkilerini bitirmiş...

Serdar Turan, Türkiye’ye döndüğünde eski sevgilisine boşanma davası açmış. Fakat Yeşilyaprak'ın green card süreci devam ettiği için ricası üzerine boşanma sürecini askıya almış. Bu sürede Çılga Yeşilyaprak, herkese boşandıklarını söylemiş ve sevgilisiyle fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmış. 

Green Card sonucu olumlu çıkan Yeşilyaprak, Turan’a dava açarak kendisini Tuba Ünsal’la aldattığını iddia etmiş ve yüklü bir tazminat talep etmiş. 

Çılga Yeşilyaprak:

23-07/10/64aab0eb4e3fe10c08c53e24.jpg

Bu süreci öğrenen Tuba Ünsal ise daha fazla dayanamayarak sevgilisi Serdar Turan ile yollarını ayırmaya karar vermiş...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin