Tülin Özen'den Ufak Tefek Cinayetler setine final ziyareti!

Geçtiğimiz bölümlerde, canlandırdığı Arzu karakterinin ölümü ile Ufak Tefek Cinayetler'den ayrılan Tülin Özen eski dizisini final hazırlıklarında yalnız bırakmadı! Yıldıray Şahinler de bu anları sosyal medya hesabından paylaştı!

Nurşah
11 Aralık 2018 - 17:34
Magazin

Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu akşam final yaparak ekranlara veda edecek. Arzu karakterini canlandıran  Tülin Özen geçtiğimiz bölümlerde diziden ayrılmıştı. Başarılı kadın oyuncu final heyecanına sayılı saat kala, eski dizisinin setini ziyaret etti. Dizideki partneri, Mehmet karakterini canlandıran Yıldıray Şahinler ise bu anları sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı!

18-12/11/tulin-ozen-ufak-tefek-cinayetler-veda.jpg

Yıldıray Şahinler'den veda paylaşımı!

Tülin Özen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 4 kadın karakterinden birisi olan Arzu'yu canlandırıyordu. Dizinin ilk bölümlerindeki sakin ve naifliği, gerilimin arttığı bölümlerde gitmiş ve Arzu, Sarmaşık'ın en hırslı kadınlarından birisi haline gelmişti. Geçtiğimiz bölümlerde ise Arzu karakteri öldü ve Tülin Özen de diziden ayrıldı...

18-12/11/ufak-tefek-cinayetler-yildiray-sahinler-veda.jpg

Yaşanan tüm bu gelişmelere rağmen güzel oyuncu, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin final setine gitti. Dizide, hayat arkadaşı Mehmet karakterini canlandıran Yıldıray Şahinler ise Tülin Özen'in final ziyaretini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı... Başarılı oyuncu Yıldıray Şahinler, bu vesile ile de Ufak Tefek Cinayetler final paylaşımını yapmış oldu ve şunları söyledi:

Güzel ailem. 45 bölümü birlikte devirdik. Bu aileyi sevgisiyle 900 saat evinde ağırlayan dost gözlere çok teşekkürler. Hoşçakalın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin