Turabi dünyanın en zorlu yarışması The Challenge'ın şampiyonu oldu!

Survivor ile hayatımıza dahil olan Turbo Turabi, The Challenge yarışmasında şampiyon oldu.

Merve Mutlu
24 Mayıs 2019 - 15:25
Magazin

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında düzenlenen ve yayınlandığı her dönemde ilgi ile izlenen Survivor yarışmalarında ünlenen ve ekranların sevilen yüzlerinden biri haline gelen Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran, dünyanın en zorlu yarışmalarından biri olan The Challenge 'da birinci olarak büyük ödülün sahibi oldu. 

19-05/24/turbo.jpg

MTV'nin dünyaca ünlü yarışma programı The Challenge'da mücadele eden Turabi, dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve çeşitli programlarla ülkelerinde tanınmış 34 isimle, 1 milyon dolarlık büyük ödül için yarıştı.

Yarışın sonunda şampiyon olan Turabi 750 bin dolarlık ödülün de sahibi oldu. Güzel haberi sosyal medya hesabında paylaşan Turabi'yi ilk kutlayanlardan biri de Survivor'daki yapımcısı Acun Ilıcalı oldu. 

19-05/24/acun.png

"ABD'deki The Challenge şampiyonluğunu kutluyorum. Yurt dışında da kendini kanıtlamış oldun. Vefalı olduğunu hep gösterdin, bizim de katkımız olduysa ne mutlu bize." diyeren Turabi'yi etiketledi. 

Turabi Çamkıran şampiyonluğunu yazdığı not ile birlikte eklediği videosu aracılığı ile takipçileri ile paylaştı. 

19-05/24/turbo.png

The Challenge “War of the Worlds” Şampiyonu “TURBO TURABİ”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin