Söz dizisinden internete özel final fragmanı yayınlandı! "Söz'ün bittiği yerdeyiz..."

Sevilen askeri temalı dizi Söz'de final heyecanına çok az kaldı! Uzun bir süredir pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Söz İnternet özel tanıtımı izleyici ile buluştu!

Nurşah
24 Mayıs 2019 - 14:30
Gündem

Star Tv ekranlarının ilgiyle izlenen askeri temalı dizisi Söz'de final heyecanına sayılı gün kaldı! Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Söz dizisinden İnternete özel final fragmanı da izleyici karşısına çıkartıldı!

19-05/24/soz-internete-ozel-final-fragmani.jpg

Söz dizisinden internete özel final tanıtımı!

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya gibi sevilen isimlerin aldığı Söz dizisi 3 Nisan 2017 tarihinde başladığı ekran yolculuğunu noktalıyor. Yayınlanan 83 bölümün ardından 27 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 84. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda edecek olan diziden İnternete özel fragman izleyici ile buluştu!

 19-05/24/soz-dizi-final.jpg

Sevilen dizinin tüm bölümlerinin çok kısa bir kolajı olarak gösterilen fragmanda; geçtiğimiz bölümlerde ekipten ayrılan Hafız, Avcı gibi karakterler de unutulmadı... Fragmanda, "Birini severiz, kaybederiz" sözlerinin duyulduğu sahnede, dizinin unutulmaz karakteri Bahar'ın gösterilmesi ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Söz dizisi büyük bir heyecanla beklenen final bölümü ile pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak... 

Söz final fragmanı (İnternet özel)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin