Her Yerde Sen 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Dizi ne zaman başlıyor?

Kadrosunda başarılı oyuncuları buluşturan romantik komedi türündeki yaz dizisi Her Yerde Sen başlıyor!

Merve Mutlu
24 Mayıs 2019 - 14:28
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın rol aldığı, Fox ekranlarında yaz boyunca romantik komedi rüzgarı estirecek olan Her Yerde Sen dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. 

19-05/24/her-yerde-sen.png

Her Yerde Sen ilk bölümde neler olacak?

Demir uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul'a geliyor. İstanbul'dan gitmeden önce bıraktığı eve tekrar dönen Demir, o evde yaşayan Selin ile karşılaşıyor. İkilinin bir de aynı iş yerinde çalıştıkları, Demir'in Selin'in çalıştığı yerin yeni yöneticisi olması işleri iyice karıştırıyor. 

19-05/24/her-yer-de.png

İkisine birden satılan ev, ikilinin arasında büyük bir mücadele başlarken, Selin de iş arkadaşlarını Demir'e karşı örgütleyerek avlama kararı alıyor..

İkilinin eğlenceli mücadelesi yaz boyunca ekranlarda olacak. 

Her Yerde Sen ne zaman başlıyor?

19-05/24/her-yerde.jpg

Kadrosunda Aybüke Pusat, Furkan Andıç, Aslı Malbora, Ali Yağcı, Ali Barkın, Deniz Işın, Aziz Caner İnan gibi genç yetenekleri buluşturan Her Yerde Sen dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. 

Eğlenceli ve sımsıcak bir hikayesi olan dizi, 14 Haziran Cuma akşamı Fox'ta başlıyor!

Her Yerde Sen 1. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin