4N1K Yeni Başlangıçlar sezon finali bu akşam! Yeni bölümde neler olacak?

Büyük bir heyecanla izlenen 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin sezon finali bu akşam izleyici karşısında olacak!

Nurşah
24 Mayıs 2019 - 11:40
Yeni Bölüm

Sevilen internet dizisi 4N1K Yeni Başlangıçlar sezon finali bölümü ile bu akşam Foxplay ekranlarında olacak! Büşra Yılmaz'ın çok okunan kitabından önce beyazperdeye, ardından televizyon ekranlarına ve son olarak Foxplay platformuna uyarlanan sevilen gençlik dizisinin sezon finalinde neler olacak?

19-05/24/4n1k-yeni-baslangiclar-sezon-finali.JPG

4N1K Yeni Başlangıçlar sezon finali bu akşam!

Özellikle genç kesimden izleyicinin büyük beğenisini kazanan 4N1K Yeni Başlangıçlar, 1 Mart Cuma akşamı sezonun ilk bölümü ile meraklı bekleyişteki seyircilerinin karşısına çıktı! Eğlence dolu bölümleri ile geniş bir hayran kitlesine erişen dizide şimdi de sezon finaline sayılı saat kaldı!

19-05/24/4n1k-yeni-baslangiclar-13-bolum.JPG

Foxplay platformu üzerinde yayınlanacak olan sezon finali bölümünde; çetenin her bir üyesi farklı sınavlar ve olaylar ile karşılaşacak. Yaprak'a karşı hislerinden emin olan Ali ve Barış, ayrı ayrı harekete geçecekler. Büyük sınavına ve hayallerine son bir düzlük kalan Gökhan da ayrı bir telaş içerisinde olacak. Oğuz ise Selin'in yurt dışına okumaya gitmesi karşısında, aşkın büyük çaresizliği ile boğuşmak zorunda kalacaktır. 4N1K Yeni Başlangıçlar merakla beklenen sezon finali ile bu akşam izleyici karşısında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin