Türk La Casa De Papel Olacak La Hay De Maske Ne Zaman Gelecek?

Türk La Casa De Papel olarak lanse edilen La Hay De Maske filmi için ilk detaylar belli oldu. Film ne zaman gelecek belli mi? Hangi oyuncuları göreceğiz?

Oğulcan Özsezgi
17 Mayıs 2021 - 05:01
Gündem

La Casa De Papel, tam bir klasik. Netflix’in en iddialı dizisi. Hatta belki de platform bu denli popüler olmadan önceki en popüler dizisi. Dünya çapında bir üne sahip olan dizi, ülkemizden de geniş bir kitleye sahip. Tüm bunlar tamam ama bu sefer dizi bambaşka bir şekilde gündemde. Öyle ki bu kez diziden esenlenen La Hay De Maske filmini izleyeceğiz.
Tamamen Türk yapımı olacak film, dizinin adından sanından, hikayesinden ve karakterlerinden yani kısacası her şeyinden esinlenecek.

La Hay De Maske Oyuncuları Kim Olacak? Konusu Ne Olacak?

Bir komedi filmi olarak planlandığı söylenen yapım hakkında çok fazla detay paylaşımı yok. Film hakkında bilinenler çok sınırlı. Ama bu bile konuşulmasına yetti.

Başta konudan söz edelim. Komedi odaklı bir temaya sahip olacağı söylenen filmin konusu çok net değil ama dizideki gibi bir soygunun ele alınması bekleniyor.

Bunun yanında karakterlerinde yine dizide olduğu gibi şehir isimleriyle anılacağı biliniyor. Çekimleri Ankara’da yapılacak filmde göreceğimiz karakterler Sivas, Yozgat, İzmir, İstanbul olarak anılacak. Ne kadar tutar tartışırız.

21-05/17/la-hay-de-maske.jpg

La Hay De Maske Oyuncu kadrosunda ise ünlü isimler yer alacak. Şu an için ortaya çıkan bilgilere göre kadroda Burak Satıbol, Ayhan Taş, Serhat Bahadır, Nuri Alço, Tuğba Özay, Ekin Ataizi, Hüseyin Elmalıpınar, Yakup Akar, Latif Doğan gibi isimler yer alacak.

Sefa Özçelik yönetmenliğinde çekilecek olan film ne zaman yayınlanacak belli değil. Güzel bir yapım olur mu yoksa esinlenmelerin en büyük sorunu olan taklit havasını geçemez mi bilemiyoruz. Buna izleyince karar vereceğiz diyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin