Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray'dan müzikal müjdesi

Sinema oyuncusu olmasaydım yüzde yüz ses sanatçısı olurdum diyen Türkan Şoray, bir müzikal teklifi aldığını açıkladı.

Sibel Karagöl
07 Nisan 2017 - 19:52
Gündem

Türk sinemasının sultanı kabul edilen buğulu bakışlarıyla ve etkileyici güzelliği ile tanınan Türkan Şoray yakın zamanda yaptığı açıklamada müzikal projeyle geri dönebileceğini duyurdu.

17-04/07/mjk0.jpg

1990'lı yıllarla birlikte, televizyon dizileri çalışmalarına da ağırlık vermeye başlayan güzel oyuncu Mühürlü Kalp, Bir Zamanlar Osmanlı, Burası Osmanlı, Altın Kızlar, Vurgun, Aşk Yeniden, Cemile dizilerinde yer almıştır.

17-04/07/mk.Jpeg

En çok ses getiren dizileri ise, başrollerini Şener Şen'le paylaştığı İkinci Bahar ve Haluk Bilginer ile paylaştığı Tatlı Hayat olmuştur. Yaklaşık dört yıldır her hangi bir projede yer almayan Şoray, müzikal teklifi aldığını ve teklife olumlı baktığını açıkladı. 

Sinema oyuncusu olmasaydım yüzde yüz ses sanatçısı olurdum. Ve eminim ki onun da en iyisi olurdum.” diyen Şoray'ın hayranları ise bu müjdeli haberi merakla beklemeye başladı.

17-04/07/mk7.jpg

Sinemanın Sultanından Samimi Açıklamlar

Hürriyete verdiği röportajda özel hayatından ve karakterinden de bahseden güzel gözlü sultan insanın içinin güzelliğinin, yüzüne vurduğuna inandığını ve kendi içinin güzel olması nedeniyle insanlara güzel göründüğüne inandığını söyledi.

17-04/07/mk9.Jpeg

2010 yılında UNICEF Türkiye iyi niyet elçisi seçilen, koşulsuz sevginin gücüne inanan oyuncu aşk hayatı konusunda sorulan soruya “Özel hayatımda değil; filmlerde, sinemada yaşadım ben ölümsüz, gerçek aşkı. Filmlerdeki aşklar daha gerçek aşklardı. Çünkü gerçek hayattaki aşklar, hele şimdiki zamanda, bir saman alevi gibi. Eskiden aşklar daha bir yanardağ gibiydi. Bir an patlıyor, sonra tekrar doluyor, bir daha ne zaman patlayacağı belli değil.” şeklinde cevap verdi.

17-04/07/mk8.jpg

Dünyanın 'en çok film çeviren' kadın oyuncusu olarak toplamda 222 filmde rol alan Şoray, 15 yaşında sinema dünyasına büyük bir adımla giren Türkan’a geri dönebilse, “Kendine güven. Korkma, başaracaksın” demek istediğini belirtti.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin