Türkan Şoray yıllar sonra itiraf etti

Yeşilçam'ın usta sanatçılarından Türkan Şoray, katıldığı program şaşırtan bir itirafta bulundu. Şoray, 'Ah Güzel İstanbul' filmindeki bir sahne nedeniyle rol almadığını ve Müjde Ar'ın oynadığını kaydetti.

Berfin Sengil
26 Mart 2024 - 09:39
Magazin

Yeşilçam'ın dört yoncasından biri olan Türkan Şoray, YouTube kanalında yayınlanan Müjdat Gezen ile Bizim Ev programının konuğu oldu.

Şoray'ın program sırasındaki itirafları dikkat çekti. Ah Güzel İstanbul filmi için gelen teklifi neden reddettiğini anlatan Türkan Şoray, kendisiyle özdeşleşen yasalarını da bir kez daha hatırlatmış oldu.

Müjde Ar'ı Parlatan Film

Türkan Şoray, Ah Güzel İstanbul filminin senaryosunu çok beğendiğini kaydederken, "Bir sahne var, Kadir İnanır kamyon şoförü, seferden geliyor ama inanılmaz bir sevişme sahnesi... Yapamam diyorum. Sonra Müjde Ar oynadı ve o filmle patladı" ifadelerini kullandı.

Stüdyoda bulunan oyuncu dostları Ali Poyrazoğlu'nu da sahneye davet eden Türkan Şoray, Ali Poyrazoğlu ile yıllar önce bir Atıf Yılmaz filminde oynadık. Çok eğlendik, çok güzel çalıştık” dedi.

'Şimdi Değişmiş, Zorluk Çıkarıyor'

Yerçekimli Aşklar: Kazandibi Tavukgöğsü adlı filmdeki rollerine gönderme yapan Şoray, “Gel benim yakışıklı sevgilim” diyerek sahneye çağırdığı Poyrazoğlu ile anılarından bahsetti.

Ali Poyrazoğlu, Türkan Şoray ile öpüşme sahnesine hazırlık süreciyle ilgili, "Diş macunu almalarını istedim. Sigara içiyordum o zaman, ağzım kokmasın istedim. Mentollü ağız spreyi kullandım. Hiç zorluk çıkarmadı. Şimdi değişmiş, zorluk çıkarıyor" ifadelerine yer verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin