Türkan Şoray'dan 'Muhteşem Yüzyıl' isyanı!

Muhteşem Yüzyıl dizisinin başrol oyuncusu Meryem Uzerli'nin tükenmişlik sendromu nedeniyle diziden ayrılması, dizi setlerindeki çalışma koşullarını gündeme getirdi.

resim yok
02 Haziran 2013 - 12:22
Magazin

Muhteşem Yüzyıl dizisinin başrol oyuncusu Meryem Uzerli'nin tükenmişlik sendromu nedeniyle diziden ayrılması, dizi setlerindeki çalışma koşullarını gündeme getirdi.

 

''İnsanlık dışı!''


Konuyu Cihan Haber Ajansı'na değerlendiren Türken Şoray dizilerdeki çalışma koşullarını 'inanılmaz zor' ve insanlık dışı' olarak niteledi.

 

''Sınırlama getirilmeli''

Türkan Şoray, dizi setlerindeki çalışmaya bir sınırlama getirilmesi gerektiğini vurgulayarak:

"Ben de İkinci Bahar'da ve bir iki film setinde 18 saat çalıştığımı biliyorum. Bence bu sektörün bu sorunu çözmesi lazım. Gerçekten verimlilik azalıyor." diye konuştu.

 

Set arkasındakiler için ne dedi?

Türkan Şoray, set arkası çalışanlarının çalışma koşullarını da gündeme getirerek:

"Set arakasında görünmeyen kahramanların yaşadıkları: 3-4 saat uykuyla sete geliyorlar. Bütün bunların inşallah en kısa zamanda çözülmesini diliyorum." diye kaydetti.

[reklam]

''Çok iyi anlıyorum''

Ünlü sanatçı, kendisinin de aynı problemleri yaşadığının altını çizerek, "Çünkü ben yaşadığım için çok iyi anlıyorum. İnşallah çözülür." dedi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Andolu Festivali'ne katılmak üzere Fransa'nın başkenti Paris'e gelen ünlü sanatçı hayranlarıyla da bir araya geldi.

Anadolu Festivali ile ilgili Şoray:

''Farklı kültürlerdeki insanların Anadolu kültürünü ve farklı kültürleri tanıması çok önemli. Böylece birbirlerine saygı, sevgi gelişir. O insanı tanır, sever." ifadelerini kullandı.

 

 

TÜRKAN ŞORAY, VELİAHTINI AÇIKLADI! İŞTE O İSİM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin