Türkan Şoray'dan şok açıklama! Sultan oyunculuğu bıraktı

Türk sinemasının Sultan lakaplı sevilen oyuncusu Türkan Şoray oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Nurşah
30 Haziran 2018 - 13:33
Magazin

73 yaşındaki usta oyuncu senelerce Yeşilçam'ın en çok aranan yüzlerinden birisi oldu. Günümüze kadar onlarca film ve dizi projesinde yer alan Türkan Şoray, Habertürk yazarı Mehmet Çalışkan'a oyunculuğu bıraktığını açıkladı!

18-06/30/turkan-soray-aciklama.jpg

"Artık iyi senaryolar gelmiyor"

Tam 58 senedir sinema ve dizi sektöründe yer alan usta oyuncu yaptığı "Artık iyi senaryolar gelmiyor oyunculuğu bıraktım, gerçekten böyle bir karar aldım." açıklaması ile oyunculuk kariyerini sonlandırdığını bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde kızı Yağmur Ünal'ın yeni projesi Baraj ile gündeme gelen Türkan Şoray, 1960 senesinde Köyde Bir Kız Sevdim adlı sinema filmi ile kariyerine başlamıştı. Son olarak ise Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisi ile kendisini televizyon ekranlarında görmüştük. 58 senelik kariyer hayatına tam 222 film ve 12 televizyon dizisi sığdıran Türkan Şoray'ın yönetmenliğini yaptığı 5 tane de film bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin