Six dizisi 2. sezonunun ardından veda ediyor!

History kanalının askeri draması Six resmen iptal edildi.

Vikings ve Knightfall ile birlikte History kanalının orijinal senaryolu dizileri arasında yer alan "Six"te yolun sonuna geliniyor!

SİX 3. SEZON OLMAYACAK!

History, ikinci sezonu yayınlanmakta olan dizisine 3. sezon onayı vermeme kararı aldı. Bu karara göre 10 bölümlük ikinci sezonun henüz ekrana gelmeyen dört bölümünün yayınının ardından dizinin finali gerçekleşmiş olacak.

SİX'İN DÜŞEN REYTİNGLERİ

18 Ocak-08 Mart 2017 tarihleri arasında ekranlara gelen sekiz bölümlük ilk sezonuyla kanala iyi reytingler getiren dizi, bu ekran performansıyla ikinci sezon onayını almayı başarmıştı. Ancak devam etmekte olan ikinci sezon bölümlerine izleyiciler beklenen ilgiyi göstermezken dizinin reyting ortalaması ilk sezona kıyasla neredeyse yarı yarıya düşüş göstermiş durumda. İşte kanalın diziyi devam ettirmeme kararının arkasında yatan neden bu durum olarak gösteriliyor.

18-07/02/six-dizisi-history.jpg

A+E Studios yapımcılığında hazırlanan Six'in hikayesi; ABD ordusunun terörle mücadelede başlıca birimleri arasında yer alan ve deniz komandolarından oluşan SEAL Team Six'in ekip üyelerinin operasyonlarına ve günlük yaşamlarına odaklanıyor.

Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba, Edwin Hodge, Jaylen Moore, Brianne Davis, Nadine Velazquez, Olivia Munn, Walton Goggins, Dominic Adams, Eric Ladin ve Nikolai Nikolaeff dizinin oyuncu kadrosundaki isimler.

18-07/02/six-2-sezon-posteri.jpg

William Broyles ve David Broyles ikilisinin senaryosunu kaleme aldıkları Six'in yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isimle birlikte Bruce C. McKenna, Alfredo Barrios, Jr., George W. Perkins, Meryl Poster, Barry Jossen ve Arturo Interian gibi isimler yer almakta.

HISTORY KANALININ GÜNCEL DİZİLERİ

Six'in vedasının ardından kanalın güncel dizileri olarak amiral gemisi Vikings ve ikinci sezonuna hazırlandığı konuşulan Knigtfall kaldı. Robert Zemeckis yapımcılığındaki UFO temalı dizi Blue Book'un hazırlıkları ise devam ediyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin