Türkan Şoray'ın gönlündeki iki kadın oyuncu!

Kadınlar da Vardır' isimli filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Türkan Şoray, filmde başrolleri Bergüzar Korel ile Nurgül Yeşilçay'a vermek istiyor.

resim yok
30 Eylül 2013 - 12:14
Magazin

Kadınlar da Vardır' isimli filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Türkan Şoray, filmde başrolleri Bergüzar Korel ile Nurgül Yeşilçay'a vermek istiyor.

Uzun bir aradan sonra yeniden yönetmenlik koltuğuna oturmaya hazırlanan Türkan Şoray, Erendiz Atasü'nün 'Kadınlar da Vardır' adlı kitabını sinemaya uyarlayacak.

Sekiz farklı kadının hikayesinin anlatılacağı filmin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.

Ancak Şoray'ın başrolleri Nurgül Yeşilçay ve Bergüzar Korel'e vermek istediği öğrenildi.

 

"ONA BAYILIYORUM"

ATV'nin sevilen dizisi 'Karadayı'daki 'Hakime Feride' rolüyle beğeni toplayan Korel'den övgüyle söz eden Şoray:

"Bergüzar'a bayılıyorum, onu kendime benzetiyorum" diyor.

Ünlü sanatçı, veliahtı olarak gösterilen Nurgül Yeşilçay'la da 'İkinci Bahar' dizisinde anne-kızı canlandırmıştı.

 

Bu iki ünlü oyuncuyu filminin kadrosunda görmek isteyen Şoray, çekimlere Aralık ayında başlayacak.

 

KADINLAR İŞ BAŞINDA!

Rol aldığı sayısız filmin yanı sıra, 'Bodrum Hakimi', 'Azap', 'Yılanı Öldürseler' ve 'Dönüş' filmlerinin yönetmenliğini de yapan Şoray, son projesi 'Kadınlar da Vardır'da sürpriz isimleri bir araya getireceğini söylemişti.

Ünlü oyuncu, Erendiz Atasü'nün 1980'lerin başında kaleme aldığı kitabın film versiyonunda tamamen kadınların görev alacağını da açıklamıştı.

Bu arada British Side adlı kursta eğitim gören Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray, kursun kafesinin açılışına katıldı.[reklam]

KURS ARKADAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

British Side Cafe&Restaurant'ın açılışında kurs arkadaşlarıyla bir araya gelen sanatçı, kendisi için hazırlanan sürprizlerle duygusal anlar yaşadı.

 

Öğrencilerin günlük yaşamlarında kullandığı, üzerinde kendi fotoğrafı bulunan çanta, kupa, yüzük, küpe, ayna gibi eşyaları görünce çok mutlu olan Şoray, "Çantaları biliyordum ama diğer ürünlerden haberim yoktu" dedi.

 

AMELİYAT OLACAK

Türkan Şoray, dizlerindeki ağrılar nedeniyle yakında menisküs ameliyatı geçireceğini söyledi.

 

 

YEŞİLÇAM'IN 4 YONCASI'NA SEVGİ SELİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin