Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'dan samimi açıklamalar!

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, yapımcılığa başladı. Ünal, bir şeyler yaratmak istediği için bu işe girdiğini söylüyor: ''Belki bu işi yapmamda annemin etkisi vardır ama annem ünlü olmasaydı da ben bu işi yapardım.''

resim yok
13 Temmuz 2013 - 04:05
Magazin

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, yapımcılığa başladı. Ünal, bir şeyler yaratmak istediği için bu işe girdiğini söylüyor: ''Belki bu işi yapmamda annemin etkisi vardır ama annem ünlü olmasaydı da ben bu işi yapardım.''

Hepimiz onu Türkan Şoray ve Cihan Ünal'ın kızı olarak tanıdık ama o artık ayakları yere basan genç ve güzel yapımcı Yağmur Ünal.

Bir arkadaşıyla Tokyo Medya isimli bir yapım şirketi kuran Ünal, rüştünü ispat etmeye çalışıyor.

 

Neler söyledi?

Ünal, televizyon dünyasına giriş macerasını ve ailesiyle ilişkilerini anlattı:

* Yapımcılık yapmaya başlamamda annemin ünlü olmasının bir etkisi olmadı. Şirketi kurmadan önce iki sene bir reklam şirketinde çalıştım ve o işi yapmaktan çok keyif aldım. Ondan önce de New York'ta iş yaptım. Çünkü bir şeyler yaratmak istiyordum. Belki bu işi yapmamda annemin etkisi vardır ama annem ünlü olmasaydı da bu işi yapardım.

OYUNCU OLMAK İSTERİM

* Annem 'Anne Olmadan Anlamazsın' isimli bir film yapmayı planlıyor. Oyunculuk yapmayı isterim; annem de oyunculuk yapmamı çok istiyor. Güzel bir sinema filmi olsa düşünebilirim. İleride sinema filmi yapımcılığı yapmayı da çok istiyorum.

* Tiyatroda oynamam için teklifler geldi. Ancak yeteneğim var mı, bilmiyorum. Ben bu tip işlerden kaçıyorum çünkü gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorum. Belki de bunun için bu işi yapmadım. Ancak kabiliyetim varsa, oyunculuk yapmayı da isterim çünkü artık daha rahatım.

* Okulum bitmeden başka işler yapmayı ve göz önünde olmayı istemedim. Normalde röportaj vermeyi sevmiyorum ama işimden dolayı veriyorum.
[reklam]
* Yapımcılığını yaptığım işi annem de, babam da takip ediyor ve beğeniyorlar. Şu ana kadar hiçbir tenkitte bulunmadılar.

* Dışarıdan bakıldığında suskun biri gibi görünüyorum ama bir tek mikrofon uzatıldığında konuşmuyorum. Özel hayatımda çok konuşkan biriyimdir. Benim çok sayıda arkadaşım ve muhteşem dostlarım var; bu yüzden "Geniş bir ailem var" derim. Çok değişik ortamlardan değişik arkadaşlara sahibim.

AYDEDE GİBİ ÇIKIYORUM!

* Çok kilo verdim ama gazete fotoğraflarında hep aydede gibi çıkıyorum! Yemeklerle hiç problemim olmadı. Geçtiğimiz günlerde Vietnam'a gittim; yemek seçmediğim için bulduğum her şeyi yedim.

* Gazetelerin magazin sayfalarını okumuyorum ama diğer bölümlerini okurum. Gerçi son dönemde işimden dolayı gündemi daha çok takip etmem gerekiyor.

HAKKIMDA ÇIKAN HABERLERE ÜZÜLDÜM

* Hakkımda çıkan haberler yalan olduğu zaman çok üzülüyorum. Daha doğrusu eskiden çok üzülüyordum; şimdi fazla etkilenmiyorum . Çünkü bakmıyor, görmüyor, duymuyor ve okumuyorum. Çok yalan yazıldı benimle ilgili. Amerika'da yaşıyordum; altı ay dönmedim ama haberlerim çıkıyordu.

 

 

TÜRKAN ŞORAY'DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin