Türkiye bu yıl Google'da hangi dizileri aradı?

Yıl sonu yaklaşırken birçok yerden listeler gelmeye devam ediyor. Google 2016'da en iyi çıkış yapan Türk dizilerini paylaştı.

Ahmet Beyazkaya
14 Aralık 2016 - 17:00
Kültür Sanat

Geçtiğimiz günlerde 2016'nın en iyi çıkış yapan videolarını yayınlayan Google (Alphabet), şimdi de 2016 Türkiye Trendlerini yayınladı.

Bu listenin içerisinde yer alan En iyi çıkış yapan diziler listesi haberimizde. Türkiye'nin en çok aranan kelimeleri ve son trendlerin yer aldığı liste "2016 arama trendleri" adını taşıyor. 

Google'ın arama sorgularında hedef kelimenin yanındaki -oyuncuları -resimleri -bölümleri -izle gibi ekleri de sayıma dahil ettiğini söyleyebiliriz.

Listede birinci sırada Kiralık Aşk gelirken, en dikkat çeken yapım ise geçtiğimiz ay ekran hayatına merhaba diyen Cesur ve Güzel dizisinin de listeye girmesi oldu. Lafı daha fazla uzatmadan 2016'nın en iyi çıkış yapan dizileri listesine geçelim.

1 – Kiralık Aşk
2 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
3 – Aşk Laftan Anlamaz
4 – No: 309
5 – Kara Sevda
6 – Tatlı İntikam
7 – İçerde
8 – Hayat Şarkısı
9 – Cesur ve Güzel
10- Kırgın Çiçekler

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin