resim yok
10 Ocak 2011 - 00:00

 

Wilma Elles, kendisinin Türkiye'de çok beğenildiğini söyleyerek, ''Dizide arka planda oynamama rağmen bana tapıyorlar" dedi.

 

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Alman oyuncusu Wilma Elles, kendisinin Türkiye'de çok beğenildiğini söyledi.

Güzel yıldız, Alman Kölner Express gazetesine yaptığı açıklamada, Türkiye'deki genç kızların kendi gibi olmak istediğini belirterek, "Dizide arka planda oynamama rağmen burada bana tapıyorlar" ifadesini kullandı.

Gazetenin haberinde, Alman oyuncunun sokağa çıktığında bir çok hayranı tarafından hediyelere boğulduğu, imza almak isteyenlerin birbirleri ile yarıştığı, hatta dizideki rolüne kızan bazı muhafazakar yaşlı izleyicilerin bile, kendisi ile tanışıp konuştuktan sonra Elles'i çok sevdiği belirtildi.

Köln'de sekiz ay öncesine kadar küçük bir evde yaşayan Alman oyuncunun, bugün İstanbul'da lüks bir dairede oturduğuna işaret edilen haberde, Wilma Elles'in, "Şansım varmış. Tam doğru zamanda doğru yerdeydim. Bir Türk yönetmenle kısa metraj film çekmiştik. O bana Türkiye'de çalışmamı tavsiye etti" dediği belirtildi.

 

Almanya'nın tanınmış film yıldızı Til Schweiger'i Erkan Petekkaya'yla kıyaslayan Wilma Elles, "Her şey yerli yerine oturdu. Aynen bir yapboz gibi. Türkiye'nin Til Schweiger'i olan Erkan Petekkaya gibi de süper bir partnerim var" ifadesini kullandı.

 

Gazetenin haberinde ayrıca, Wilma Elles'in Almanya'da Tatort'ta yardımcı rollerde oynamış olduğu hatırlatıldı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yaklaşık yirmi milyon kişi tarafından izlendiğine dikkati çeken haberde, bu dizinin Almanya'da en çok izlenen programlar arasında yer alan Wetten Dass..?'dan bile daha çok izlendiği kaydedildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin