resim yok
09 Ocak 2011 - 00:00

 

Türk TV dizilerinin büyük ilgiyle karşılandığı Bulgaristan'da, Yaprak Dökümü'nün başarısının ardından Aşk-ı Memnu da yayın programına alındı.

 

 

Bulgaristan'ın en büyük özel televizyon kanalı BTV'de yayınlanan Yaprak Dökümü'nün başarısı üzerine, bu dizinin yayınlanan iki yüz elli birinci bölümünden sonra kısa bir ara verildi ve yerine Aşk-ı Memnu yayına alındı.

Haftaiçi her akşam 20'de, en çok izlenen kuşakta gösterilen Yaprak Dökümü rekor izleme oranına ulaşarak, nüfusu yedi buçuk milyon olan Bulgaristan'da yaklaşık iki milyon izleyiciyi ekran başında topluyor.

Heyecanla beklenen dizinin son bölümünün yayını sırasında sokakların boşaldığını hatırlatan bir BTV muhabiri, Sofya'da Yaprak Dökümü'yle aynı ismi taşıyan bir sokaktaki dizinin son bölümünü izlemek üzere bir kahvede toplanan dizi hayranlarıyla röportaj yaptı.

 

BTV akşam haber bülteninde muhabir Kristina Vladimirova, izleyicilere Türk dizilerine duyulan ilgiyi sordu. İzleyiciler, "Dizide gördüğümüz hoş insanlar, bizde de hoş izlenimler yaratıyor. Komşuyuz, birbirimize yakınız. Onların hayatı bizimkine çok benziyor" şeklinde yorumlarda bulundular.

Vladimirova, seyircilerin, Yaprak Dökümü'nün son bölümününden sonra BTV'nin Bulgarca'da Yasak Meyva ismiyle yayına girecek Aşk-ı Memnu'yla tanışacaklarını, Yaprak Dökümü'nün dördüncü sezon bölümlerinin de daha sonra yayınlanmaya devam edeceklerini bildirdi.

BTV'nin ülkede yarattığı Türk dizisi modası Gümüş'le başlatmıştı. Bu dizide rol alan Songül Öden ve Yaprak Dökümü'ndeki Fikret'i canlandırarak Bulgaristan'da ünlenen Bennu Yıldırımlar, BTV'nin Slavi Şovu isimli bir programına konuk olarak, Bulgar seyircileriyle tanışmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin