Türkiye'nin en zengin oyuncuları açıklandı

Servetine servet katan ünlü isimler, yapılan araştırma ile ortaya koyuldu. Meryem Uzerli, Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Can Yaman ve Hande Erçel'in bulunduğu o liste...

Berfin Sengil
27 Şubat 2024 - 12:56
Magazin

Yer aldıkları dizi ve filmlerin yanı sıra reklam filmleriyle dikkat çeken Türkiye'nin ünlü simalarını servetleri de çok konuşuluyor.

Ünlü isimlerin servetlerini paylaşan Celebsrevealed.com isimli siteye göre; en zengin 5 oyuncunun açıklandığı veriler gündemde yerini aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Aile dizisinde yer alan ve çeşitli reklamlarda da boy gösteren Serenay Sarıkaya, listede beşinci sırada yer aldı. Sarıkaya'nın servetinin 6 milyon dolar yani 186 milyon TL olduğu öne sürüldü.

Listenin dördüncü sırasında yer alan Hande Erçel'in serveti ise 8 milyon dolar tam 249 milyon TL olarak belirtildi.

Üç numarada açıklanan Can Yaman'ın servetinin 10 milyon dolar yani 311 milyon TL olduğu iddia edildi.

Listenin ikinci sırasında da Meryem Uzerli bulunuyor. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle dikkatleri üzerinde çeken Uzerli'nin servetinin 320 milyon TL olduğu öne sürüldü.

Birinci sırada yer alan isim ise Kıvanç Tatlıtuğ. Ünlü oyuncu Tatlıtuğ'un servetinin 15 milyon dolar yani 466 milyon TL olduğu ifade edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin