Türkiye'nin ilk korku dizisi Sahipli çok yakında!

Türkiye'nin ilk korku dizisi Sahipli çok yakında BluTV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
20 Şubat 2017 - 01:59
İptal - Onay

Son dönemde Masum ile kendinden söz ettiren yeni nesil online izleme platformu BluTV'den Masum'un ardından yeni dizi atağı geliyor. BluTV CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk korku dizisiyle geliyor.

17-02/20/sa2.png

Türkiye'nin ilk yerli korku dizisi Sahipli çok yakında BluTv’de izleyiciyle buluşacak. Sahipli dizisinin bir sezon ve 10 bölümden oluşacağı duyuruldu.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Siccin, Musallat ve Üç Harfliler gibi başarılı korku film serilerinde imzası bulunan Alper Mestçi yer alırken, dizinin oyuncu kadrosu yayınlanmadı. Sahipli dizisi ilk bölümüyle 24 şubat cuma akşam saat 00.00'da yayın hayatına başlayacak. 

17-02/20/sa4.jpg

Türkiye’nin online dijital platformu BluTV, ilk dizisi Masum dizisinin final yapmasının ardından yeni dizisiyle de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. 

Bu zamana kadar görülmemiş bir ilke imza atacak olan Doğan Medya Grubu desteğiyle BluTV'nin yeni dizisi Sahipli dizisi hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin