Turn Up Charlie bugün Netflix'te başlıyor! Turn Up Charlie konusu ve fragmanı

Netflix'in Idris Elba'lı komedi dizisi Turn Up Charlie başlıyor. Turn Up Charlie dizisinin konusu, fragmanı ve tanıtım kareleri...

Son dönemde Luther dizisiyle takipçi kitlesi arttıran İngiliz aktör Idris Elba'nın Netflix için hazırlanan komedi türündeki yeni dizisi "Turn Up Charlie" başlıyor!

TURN UP CHARLİE BAŞLIYOR!

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizi, 15 Mart'tan itibaren sezonun tüm bölümleriyle Netflix platformundaki yerini almış olacak.

TURN UP CHARLIE DİZİSİNİN KONUSU

Dizinin hikayesi; bir yandan bir süperstar olan en iyi arkadaşının ele avuca sığmaz 11 yaşındaki kızına bakıcılık yaparken diğer yandan kariyerine yeniden başlamaya çalışan çalışan başarısız bir DJ Charlie'ye odaklanıyor.

19-03/15/turn-up-charlie-izle.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Piper Perabo (Covert Affairs, Notorious), JJ Feild (Turn: Washington's Spies) ve Frankie Hervey dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Angela Griffin, Guz Khan, Jocelyn Jee Esien, Jade Anouka, Cameron King ve Dustin Demri-Burns ise sezon içinde tekrar eden rollerle görünecek oyuncular.

Perabo dizide süperstar bir DJ olmasının yanında önemli bir feminist figür ve moda belirleyicisi Sara karakterine hayat veriyor. Sara, oldukça yaramaz olan kızına daha durağan, dengeli ve normal bir yaşam sunabilmek amacıyla Amerika'daki düzensiz ve bir o kadar heyecanlı hayatını bırakarak Londra'ya yerleşmeyi tercih etmiştir.

19-03/15/turn-up-charlie-netflix.jpg

JJ Feild, memleketine geri dönen etkileyici ve karizmatik İngiliz doğumlu bir Hollywood aktörü David karakteriyle karşımızda olacak..

19-03/15/jj-feild.jpg

Frankie Hervey'i ise hikayedeki şımarık, çok bilmiş ve yaramaz çocuk Gabrielle rolünde izleyeceğiz.

19-03/15/frankie-hervey.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Reich'in Brown Eyed Boy Productions'ı ve Elba'nın Green Door Picture'ı ortak yapımcılığında hazırlanan Turn Up Charlie'nin yürütücü yapımcı kadrosunda Elba ve Reich ile birlikte Tristram Shapeero, Martin Joyce, Ana Garanito ile yazar ekibinden Laura Neal, Femi Oyeniran, Victoria Asare-Archer ve Georgia Lester yer alıyor.

19-03/15/turn-up-charlie-foto.jpg

Shapeero ile Matt Lipsey bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan isimler. Her iki isim sezonun dörder bölümünün yönetmenliğini üstlendi.

"Turn Up Charlie" Türkçe Alt Yazılı Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin