Turnuvada ünlüler geçidi!

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası görkemli bir açılışa imza attı.

resim yok
08 Kasım 2013 - 09:57
Magazin

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası görkemli bir açılışa imza attı.

 

İLGİ YOĞUNDU

The Montgomerie Maxx Royal Golf&Spa'da turnuva kapsamında düzenlenen 'Hoşgeldiniz Partisi'ne ilgi yoğundu.

 

İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Dün Antalya'da başlayan dünyanın en önemli golf organizasyonlarından Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası kapsamında önceki gün The Montgomerie Maxx Royal Golf&Spa'da gerçekleştirilen gösteri izleyenleri büyüledi.

Alman golfçü Martin Kaymer ve İtalyan Matteo Manassero, otelin terasından havuza konumlanan platformlara doğru atışlar gerçekleştirdi.

Toplar hedefi bulduğunda ise havai fişekler patlatıldı. Kaymer ve Manassero, daha önce böyle bir organizasyona katılmadıklarını söyledi.

 

PARTİYE AKIN ETTİLER

Etkinliğin ardından yapılan 'Hoşgeldiniz Partisi'ne ise ünlü isimler akın etti.

The Montgomerie Maxx Royal Hotel adına Mehmet Ersoy'un ev sahipliği yaptığı partiye;

 

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Doğan Gündoğdu, Fikret Ünlü, Kaya-Feraye Çilingiroğlu, Serra Toker, Erhan Kamışlı, Candan Kıramer ve Aylin Kohen gibi isimler katıldı.

 

ÜNLÜLER SAHAYA ÇIKTI!

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası öncesi düzenlenen ilk günkü Pro- Am'i; Julien Quesne, Kurtuluş Gülşen, Emre Bahtoğlu ve Laurent Ferron'dan oluşan Konica takımı kazandı.[reklam]

Paul Lawrie, Kıvanç Oktay, Ali Nuri Türker ve Erhan Kamışlı'nın temsil ettiği Kültür ve Turizm Bakanlığı takımı ikinci; Richie Ramsay, Mevlüt Çavuşoğlu, Neil Tappin ve Detlef Hennies'den oluşan Maxx Royal takımı ise üçüncü oldu.

Pro-Am'in ikinci günü; Ian Poulter, Hakkı Akil, Bülent Göktuna, Ancelo Donetti'den oluşan AVEA 1 takımı kazandı.

Pablo Larrazabal, David Fike, Peter Barrett ve John Lay'in temsil ettiği Genworth Takımı ikinci oldu. David Howell, Yin Haito, Anthony Lim, Darren Ware'den oluşan THY 2 takımı ise üçüncülüğü kazandı.

European Tour CEO'su George O'Grady ve Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun da katıldığı törende; Mehmet Ersoy ve Avea CEO'su Erkan Akdemir kazananlara ödüllerini verdi.

 

http://img706.imageshack.us/img706/3616/0v0y.jpg

 

DREW BARRYMORE İKİNCİ KEZ HAMİLE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin