Tuzak dizisi Umut kimdir? Akın Akınözü kimdir?

TV8'in yeni dizisi Tuzak bu akşam başlıyor! Tuzak dizisinde Umut kimdir? Akın Akınözü kimdir? Kaç yaşında? Tuzak dizisi konusu nedir? Tuzak dizisi oyuncuları kimler? Tuzak dizisi 1. Bölümde neler olacak? Tuzak dizisi 2. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Bensu Soral kimdir?

Volkan Usta
19 Ekim 2022 - 11:03
Kültür Sanat

Bu akşam 1. Bölümüyle Tv8'de seyirciyle buluşmaya hazırlanan Tuzak dizisi oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerine çekti!

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortak yapımı olan Tuzak dizisi oyuncularını sizler için derledik!

Tuzak dizisinin Umut'u Akın Akınözü kimdir? Umut karakterini yakından tanıyalım!

Umut tuttuğunu koparan, girdiği davalarda fark yaratan özel bir avukat olsa da Umut’u motive eden şey daha diğer avukatlar gibi daha çok para kazanmak değil içindeki intikam ateşidir. Umut hayatını mahveden aileyi bitirmek için ailenin biricik kızı Güneş’i kendine aşık eder.

22-10/19/dada.jpg

Akın Akınözü kimdir? Akın Akınözü nereli? Kaç yaşında?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara'da doğdu. 29 yaşında. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlamış, oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır.2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş olan Akın Akınözü daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır. Hercai dizisinde Miran karakterine hayat verdi. 

Rol Aldığı Yapımlar:

2022 - Tuzak (Umut)

2021 - Kaderimin Oyunu (Cemal Kaya)

2019 – Hercai (Miran)

2017-2018 – Aslan Ailem (Murat)

2017 – Payitaht Abdülhamid (Ömer)

2016 – Arkadaşlar İyidir (Yunus)

2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (İvan/Ali)

2014 – Azrail (Sinema Filmi)

Tuzak dizisi oyuncuları kim?

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin