"Tuzak" STC'nin en çok izlenen dizisi oldu!

TV 8 ekranlarında geçen sezon ekrana gelen ve başrollerini Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın paylaştığı "Tuzak", Suudi Arabistan dijital platformu STC'nin en çok izlenen dizilerin belirlendiği Top 10 listesinde 1 numarada yer aldı. Tuzak dizisinin konusu ne? Tuzak'ta kimler oynadı? Tuzak'ın reytingleri nassıldı? Tuzak ne zaman final yaptı? Tuzak'ın finalinde neler oldu? Akın Akınözü kimdir? Bensu Soral kimdir?

ozan
01 Kasım 2023 - 13:01
Gündem

Başrollerini Akın Akınözü ile Bensu Soral'ın paylaştığı "Tuzak", yurt dışı seyircisi tarafından ilgi görmeye devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve yayın döneminde heyecanlı hikayesiyle reytingleri iyi olan dizi, Suudi Arabistan'ın da gözdesi. Ülkenin dijital platformu STC'nin en çok izlenen dizilerin belirlendiği Top 10 listesinde 1 numarada yer aldığı açıklandı.

23-11/01/1-1698832905.jpg

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortak yapımı olan ve Ekim 2022'de ilk bölümüyle ekranlara gelen "Tuzak"ın yönetmenliğini Aytaç Çiçek' üstlendi. Senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki dizide Akınözü ve Soral dışında Talat Bulut da yer aldı. Nisan 2023 tarihinde yayımlanan 26. bölümle "Tuzak" TV 8 ekranlarına veda etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin