TV8'in hangi yapımı final yaptı? Kanal dizilerini peş peşe neden bitiriyor!

TV8'in günlük dizisi Kadere Karşı ekrana veda etti. Peki Kadere Karşı dizisi neden final yaptı? Kadere Karşı dizisi reyting kurbanı mı oldu? Kadere Karşı dizisi ne zaman final yapacak? Kadere Karşı dizisi kaçıncı bölümde bitecek? Kadere Karşı dizisinin konusu ne? Kadere Karşı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Volkan Usta
30 Aralık 2022 - 09:54
Kültür Sanat

TV8'in günlük dizilerinden Kadere Karşı ekranlara veda etti. İşte detaylar!

Başrollerinde Emine Ün, Hakan Eratik, Nur Erkul, Gökçem Çoban ve Gözde Mukavelat gibi isimlerin yer aldığı TV8’in günlük dizisi “Kadere Karşı” 39. bölümüyle yayın hayatını sonlandırdı.

TV8'in günlük dizilerinden Yazgı'nın da 70. bölümde final yapacağı haberi daha önce duyurulmuştu.

22-12/19/dsc09289.jpg

KADERE KARŞI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur.  Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin