TV8'in yeni bomba dizisi: Sıfırıncı Gün!

Acun Medya imzalı TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün izleyicisiyle buluşmayı bekliyor. Sıfırıncı Gün dizisi ne zaman yayına girecek? Dizinin kadrosunda kimler var? Sıfırıncı Gün dizisinin konusu ne?

Volkan Usta
13 Ekim 2022 - 13:04
Kültür Sanat

Yakın zamanda TV8 ekranlarında yayınlanacak Acun Medya imzalı 'Sıfırıncı Gün' dizisi etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerle buluşmayı bekliyor.

Senaristliğinde Atasoy Koç'un bulunduğu dizinin başrollerinde Engin ÖztürkYiğit Özşener, Damla Colbay yer alırken, Berk Cankat, Naz Çağla Irmak, Sarp Akkaya, Uğur Uzunel ve Savaş Özdemir gibi isimlerde kadroda olacak.

Atasay Koç’un yazdığı dizide Özgür adlı polis karakterine hayat verecek olan Engin Öztürk, yeni projesi için özel bir hoca eşliğinde silah eğitimi almaya başladı.

Sıfırınca Gün dizisinin konusu ne?

Uluslararası suçların konu alınacağı dizide ise aksiyon sahnelerinin bol bol kullanılacağı açıklandı. Büyük bir ilgiyle izlenecek dizinin çekimlerine ise Ekim veya Kasım aylarında başlanacağı söyleniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin