Twin Peaks prömiyer tarihi ve bölüm sayısı belli oldu

1990 senesinde yayınlanan ünlü dizi Twin Peaks rebootunun yayın tarihi ve bölüm sayısı açıklandı.

Berfu Özlen
10 Ocak 2017 - 10:32
Yeni Bölüm

Twin Peaks, Showtime kanalında 21 Mayıs saat 20:00'de yayınlanmaya başlayacak. Prömiyer bölüm iki saat uzunluğunda olacak.

Showtime CEO'su David Nevins, Televizyon Eleştirmenleri Birliği basın açıklamasında, dizinin totalde 18 saatten oluşacağını açıklamıştı. Yapımın yönetmeni David Lynch de bu bilgiyi doğrulamıştı.

Nevins, ayrıca prömiyerin ardından 3. ve 4. bölümlerin de internet ortamında yayınlanacağını açıkladı. 

Nevins ayrıca, "Orjinal yapımı defalarca izledik, ama bu uyarlama tamamen David Lynch karakteristikleri taşıyor olacak" dedi ve ekledi, "Bu projeye ev sahipliği yapacağımız için çok heyecanlıyım".

Dizinin konusu

Hikaye bazında Nevins çok fazla detaya girmese de Ajan Cooper'ın Twin Peaks'e geri dönüşünü konu alacak olan 18 saatlik duygusal bir yapım olacağı biliniyor.

Fragman henüz yok

Yapım hakkında fikir edinmek için fragman bekleyenlerin, biraz daha beklemesi gerekiyor. Nevins' göre, bölümlerden sahneler içermeyip tematik görüntülerin olacağı American Horror Story tarzı fragman daha olası. 

Başka sezonların olup olmayacağı yönünde sorulara ise Nevins, dizinin "Kapalı uçlu, bir defaya mahsus bir proje olarak tasarlandığını" belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin