Tyler Posey, Jane The Virgin kadrosunda!

Jane yeni bir ilişkiye hazır mı? Tyler Posey, tekrarlayan bir rol ile Jane The Virgin kadrosuna katıldı.

Berfu Özlen
06 Nisan 2017 - 15:16
Gündem

Jane yeni bir ilişkiye mi hazırlanıyor? Teen Wolf'un yıldızı, yakışıklı oyuncu Tyler Posey, CW kanalının sevilen dizisi Jane The Virgin kadrosuna, tekrarlayan bir rol ile katıldı. 

Posey'in dizideki karakteri ile ilgili henüz hiçbir bilgi olmasa da, Jane'in geçmişinden tanıdığı biri olacağı ve romantik bir ilişki yaşayacakları tahmin ediliyor. Posey diziye 3. sezon finalinde dahil olacak.

Neler olmuştu? 

Michael'in ölümü ile hepimizi şok eden 3. sezonda, Jane The Virgin 3 sene sonraya gitmiş ve hala Michael'ın ölümünü atlatamayan Jane'in oğlu Mateo'yu yetiştirdiğini izlemiştik.

Posey'in yapımları neler?

MTV'nin dizisi Teen Wolf'da Scott McCall karakterine hayat veren Tyler Posey, aynı zamanda bu yaz yayınlanacak bir bölüm ile de ilk yönetmenlik tecrübesi yaşayacak. Posey ayrıca, Disney Channel'ın Elena of Avalor isimli çizgi filminde, Prince Alonso'ya sesi ile hayat veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin