Tyrant iptal edildi!

FX'te üç sezondur izleyicileriyle buluşan aile soslu politik drama Tyrant dün akşam ekranlara gelen bölümü ile birlikte finalini yapmış oldu.

Ve Tyrant saltanatı sona erdi!

Kablolu televizyon kanallarından FX'te üç sezondur izleyicileriyle buluşan aile soslu politik drama Tyrant dün akşam ekranlara gelen bölümü ile birlikte finalini yapmış oldu.

TYRANT İÇİN İPTAL KARARI ÇIKTI

Kanal, son bölüm öncesi yaptığı açıklamada yeni sezonun olmayacağını duyurdu. Böylelikle dizinin üçüncü sezon finali aynı zamanda dizi finali oldu.

FX Networks CEO'su John Landgraf konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"Tyrant'ın yaratıcıları üç sezon boyunca günümüz Ortadoğu dünyasının sürükleyici ve ilgi çekici insan hikayelerinin küçük bir kısmını Amerikan izleyicilerine ellerinden geldikçe en iyi şekilde anlatmaya gayet ettiler.

Tyrant'ın tutkulu hikayesini böylesine derin bir bağlılık ve saygı ile bizlere ulaştırdıkları için Howard Gordon, Chris Keyser; yazarlar, yönetmenler, oyuncular ve ekibi içeren tüm işbirlikçilere ve stüdyo partnerimiz at Fox 21 Television Studios'a teşekkürlerimizi sunmak isteriz." ifadelerini kullandı.

16-09/08/tyrant-2.jpg

Fox 21 Television Studios Başkanı Bert Salke ise olası bir dördüncü sezon için açık kapı bırakan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Howard ve Chris'e, bizlerle harika ortaklık yapan John Landgraf ve FX'teki herkese teşekkür borçluyuz. Dizi, bizler için çok değerli bir mücevher gibi. Prodüksiyonun sürmesi için bir yol bulmak isterdik. Bununla beraber, bu olasılık için biraz gerçekçi olmak lazım.

Bu akşamki (dün akşam) bölümle birlikte sadık izleyicilerimiz için dizi, ileride kendine başka bir platfrom bulmayacak olsa bile tatmin edici bir sonla kapanacak. Ancak aynı zamanda başka platformlarda devam etmesini sağlayacak bazı ilginç olasılıkları da sunacak."

Howard Gordon, Chris Keyser, Gideon Raff ve Avi Nir yapımcılığındaki dizinin oyuncu kadrosunda Adam Rayner, Jennifer Finnigan, Moran Atias, Ashraf Barhom, Noah Silver, Alexander Karim, Cameron Gharaee, Melia Kreiling ve Chris Noth gibi isimler yer alıyordu.

'Tyrant' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin