Üç Kız Kardeş 79. Bölümde Dönüş, Müjgan konusunda haklı çıktı! Kartal ve Derya evleniyor mu?

Kanal D'nin başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya'nın yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi 79. bölümüyle ekrana geldi. Peki Üç Kız Kardeş'in 79. bölümünde neler yaşandı? Üç Kız Kardeş 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kız Kardeş'in 80. bölümünde neler olacak? Yeni sezonunda neler olacak? Üç Kız Kardeş'in konusu ne? Üç Kız Kardeş reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
24 Mart 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş 79. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ÜÇ KIZ KARDEŞ'İN 79. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kartal, Derya’dan aldığı güzel haberle geleceğe dair planlarını tamamen değiştirir. Ancak Derya’nın tereddütleri vardır.

Sadık, Derya ile ilgili söylenilenler karşısında şok geçirir. Sevilay diğer taraftan Kartal ve Derya ilişkisini Özer’e de yetiştirir. Sevilay’ın bu adımı Derya’yı oğlundan ayırmakla burun buruna getirebilir.

Derya ve Kartal ilişkisi üzerine babalarının tepkileri nasıl olacaktır? Sevilay amacına ulaşabilecek midir? Müjgan’ın hayatındaki gelişmeler Cevriye’yi ve kızları işkillendirir ve Müjgan’a dair araştırma yapmaya başlarlar. Sadık’a oyun oynadığını düşünürler. Somer, Türkan için yeni bir teklifte bulunmuşken, Derya ve Kartal ilişkisindeki gelişmeler Türkan’ı çileden çıkaracaktır.

Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile 30 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin