Üç Kız Kardeş'in 28. Bölümünde Nesrin ve Sadık boşanacak mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 28. Bölümünden yeni bir fragman yayınlandı! Peki Üç Kız Kardeş'in 28. Bölümünden neler yaşanacak? Üç Kız Kardeş'in konusu ne? Üç Kız Kardeş'in oyuncu kadrosunda kimler var? Üç Kız Kardeş uyarlama mı? Üç Kız Kardeş'in 28. Bölümünde Türkan ve Somer arasında neler olacak?

Volkan Usta
26 Kasım 2022 - 10:41
Yeni Bölüm

Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.

22-11/26/-kiz-kardes-1.jpg

Ekrana gelen tanıtımda; Nesrin ve Sadık’ın boşanma hakkında konuşmaları yer alırken Mine’nin salona koyduğu aile fotoğraflarını Türkan’ın yaktırması dikkat çekti.

22-11/26/-kiz-kardes-3.jpg

Dönüş Serdar’a hazırladığı doğum günü sürprizinde kendisi bambaşka bir sürprizle karşılaştı.

22-11/26/-kiz-kardes-7.jpg

Mine’nin cezaevine girdiği görülürken Türkan’ın gönderdiği aile fotoğrafı ise Mine şimdi ne yapacak sorusunu akıllara getirdi.

22-11/26/-kiz-kardes-8.jpg

Nesrin ve Sadık boşanacak mı? Mine Türkan’ın hamleleri karşısında ne yapacak? Dönüş için Serdar bitti mi? 

 22-11/26/-kiz-kardes-9.jpg

Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin