Üç Kız Kardeş'in 37. Bölümünde Somer Türkan'dan ayrılıyor!

Kanal D'nin başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya'nın yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin 37. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Üç Kız Kardeş'in 37. bölümünde neler olacak? Üç Kız Kardeş'in 36. bölümünde neler yaşandı? Üç Kız Kardeş'in konusu ne? Üç Kız Kardeş'in oyuncu kadrosunda kimler var? Üç Kız Kardeş'in 37. bölümünde Somer ve Türkan arasında neler olacak?

Volkan Usta
28 Ocak 2023 - 10:48
Yeni Bölüm

Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Üç Kız Kardeş 37’nci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Somer’in Türkan’dan ayrılmak istemesi tanıtıma damga vururken yeni bölümde ikilinin arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

23-01/28/-kiz-kardes-2.JPG

Heyecanla beklenen dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda; Türkan'ın Rüçhan'a karşı olan tavrını gören Somer çok sinirlenir ve sinirini Türkan'dan çıkarır. Türkan hamilelik haberini verecekken, Somer'in kendisinden boşanmak istediğini duyunca adeta şok olur. Öte yandan Derya için her şeyi göze alan Mustafa, kimsenin söylediklerini dinlemez. Dönüş ise kuzeni Feride için Serdar’a olan duygularından vazgeçer.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı akşamı 20.00'da Kanal D'de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin