Üç Kız Kardeş‘in "Dönüş"ü Almila Ada’dan yeni sezon üzerine açıklamalar!

Türkan, Derya ve Dönüş’ün birbirlerine bağlılığını sıcacık bir dille ekrana getiren Üç Kız Kardeş, yeni sezona bambaşka bir hikâye ile başlamıştı. Peki Üç Kız Kardeş'in 55. bölümünde neler yaşandı? Üç Kız Kardeş 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kız Kardeş'in 56. bölümünde neler olacak? Yeni sezonunda neler olacak? Üç Kız Kardeş'in konusu ne? Üç Kız Kardeş 54. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
03 Ekim 2023 - 10:10
Kültür Sanat

Kanal D’nin başladığı ilk günden itibaren beğeniyle izlenen İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni sezonda da izleyicinin tercihi olmaya devam ediyor.

23-10/03/uckizkardes.jpg

Üç Kız Kardeş’ te Dönüş karakterine hayat veren Almila Ada, hayatta aileden daha önemli bir şey olmadığına değinerek şunları söyledi:

“Üç kardeş önceden biriken iletişim eksikliğinden kaynaklanan birçok konunun birikmesi ve üzerine annelerini kaybetmeleriyle birlikte bağları oldukça zedelenmiş bir haldeler. Ama bence bu ilişki düzelecek. Birbirlerini çok severek büyümüş olan üç kız kardeş kalplerinde hataları affedecek, şefkatle tekrardan birbirlerine sarılacak gücü bulacaklar. Dönüş’ün yerinde olsam; iki kardeşle de hissettiklerim hakkında konuşur, affetmeye, pürüzleri çözmeye ve geleceğimize odaklanırdım. Sonuçta aileden daha önemli bir şey yok, kırılan dökülenleri toparlayıp tekrardan birbirlerine sarılmaları için gerekeni yapmak isterdim.” dedi.

23-10/03/almila-ada-2.jpg

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” salı akşamları Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin