Üç Kuruş 7.Bölüm 2.Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Var?

Üç Kuruş 7.Bölüm 2.Fragmanı için paylaşım yapıldı. Yeni bölümde Kartal ile Efe yepyeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak gibi duruyor. İşte bölümde olacaklar.

Üç Kuruş 6.bölümde görkemli bir düğün sahnesi izledik. Bahar ile Kartal’ın düğününde Tarık Mengüç sahneye bile çıktı. Her ne kadar Nezih düğüne karşı çıkıyor olsa da mecburen onun da düğüne katıldığını gördük. 7.bölümde ise Bahar ile Kartal’ın atacağı adımları merakla beklemeye başladık. Evlenerek güçlerini bileştiren ikili, Nezih’i saf dışı bırakmaya çalışacak. Önemli gelişmeler beklediğimiz yeni bölüm için fragmanlar da peşi sıra gelmeye devam ediyor. En son Üç Kuruş 7.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı.

Yeni bölüm fragmanı bir yandan Kartal ile Bahar’ın hikayesine odaklanıyor ama bir yandan da katil konusunda Efe ve Kartal’ın arayış içerisinde olduğunu gösteriyor.

Üç Kuruş 7.Bölüm 2.Fragmanı ve Olacaklar

Fragman, Kartal’ın Bahar’a yaptığı sürpriz ile başlıyor. Kartal, kaldıkları evin duvarına Bahar ile ikisinin fotoğrafını yaptırmış. Tam olarak fotoğraf gözükmüyor ama yeni bölümde de bunu daha net göreceğiz gibi.

Fragmanda Leyla ile Efe arasında geçen konuşma ile devam edildiğini görüyoruz. Leyla, Efe’ye yine laf sokuyor ama ikili arasında neler yaşanacak tahmin etmek oldukça zor.

Asıl konu ise Kartal ile Efe’nin Ferhan’ın peşine düşmesi olacak. İkili Ferhan’ı ararken elinde iz bulunan bir başkasıyla buluşacak. Buluştukları adamla sıkıntı yaşayacaklar orasını da fragmanda görüyoruz.

Üç Kuruş 7.Bölüm 2.Fragmanının bize gösterdiği son detay ise Ferhan’ın atacağı adım. Ferhan, Kartal’ın babasını da öldürecek gibi ya da öldürmekle öldürmemek arasında kalacak gibi gözüküyor.

Artık geri kalanları da yeni bölümde izleyip göreceğiz. Ferhan’ın Kartal ve Efe’ye karşı nasıl adımlar atacağı da önemli. Öyle ki Ferhan bir yandan da cinayetlere devam etme konusunda kararlı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin