Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Serhan'ı Mert Fırat şarkı söyledi!

Star tv'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Serhan Aksak'ı Mert Fırat, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde "Yandım Yandım" adlı parçayı söyleyerek dikkat çekti. İşte o performans!

Merve Mutlu
21 Kasım 2018 - 17:43
Magazin

Star’da her Salı ekrana gelen, başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Tansu Biçer, Ushan Çakır ve Duygu Sarışın’ın yer aldığı dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Serhan karakterini canlandıran sevilen oyuncu Mert Fırat, Mazhar Alanson’un “Yandım Yandım” adlı şarkısını yorumladı.

18-11/21/ufak-tefek-1542811549.jpg

Dizide aşık olduğu Oya karakteri (Gökçe Bahadır) ile romantik anlarını hatırlayan Serhan ( Mert Fırat ) “Yandım Yandım” performansı ile çok konuşuldu. Bölün en büyük sürprizlerinden biri de Serhan’ı Oya’ya evlenme teklif etmesi oldu. 

Merve Aksak karakterinin gölgesinin her an üzerlerinde olduğu ilişki evlilikle sonuçlanabilecek mi? Sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler dizisi her salı star'da!

İşte o performans!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin