Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz sosyal medya yüzünden çıldırdı!

Star Tv’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve karakteriyle gündemde olan Aslıhan Gürbüz, hasta yatağında sosyal medyadan bir kampanya başlatmıştı. Ancak hayranları nedeniyle maalesef ünlü oyuncu sinir patlaması yaşadı.

Merve Mutlu
21 Kasım 2018 - 17:34
Magazin

Star Tv’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve karakteriyle gündemde olan Aslıhan Gürbüz, hasta yatağında sosyal medyadan bir kampanya başlatmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği fıtık ameliyatı nedeniyle bir süredir, yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde görülmeyen ve merak edilen oyuncu Aslıhan Gürbüz, hasta yatağındayken sosyal medya hesabını faydalı bir işe ayırmıştı. 

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, çarşamba günlerinde, kaybolan ya da yuva aranan hayvanlarla ilgili mesajları paylaşıyordu ancak hayranları yüzünden çileden çıktı. Aslıhan Gürbüz takipçilerinden tek bir şey istiyordu: bu tür bir duyuru yapmak isteyenlerden bir fotoğrafın üzerine kaybolan kedi veya köpekle ilgili bir iki bilgi ve iletişim adresi istiyordu.

18-11/21/aslihan-gurbuz.jpg

Instagram hesabından bir at ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak durumu anlatan Aslıhan Gürbüz, şu satırları yazarak bundan sonra üstüne sorumluluk aldığı paylaşımları yapmayacağını duyurdu:

“Merhaba

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin