Ufak Tefek Cinayetler Elif (Sezin Akbaşoğulları) kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler her geçen bölüm ile izleyicideki merak duygusunu artırıyor ve kadrosunu genişletmeye devam ediyor... Diziye yeni bölüm ile birlikte dahil olan Oya'nın arkadaşı Elif (Sezin Akbaşoğulları) kimdir? Kaç yaşında, oynadığı diziler hakkındaki detaylar haberimizde...

Nurşah
20 Nisan 2018 - 12:00
Kültür Sanat

Sarmaşık sakinlerinin dünyasına yeni bir karakter daha katılıyor. Önümüzdeki salı günü yayınlanacak 26. bölüm itibarıyla göreceğimiz Elif rolünü canlandıran Sezin Akbaşoğulları kimdir, şimdiye kadar rol aldığı yapımlar nelerdir?

18-04/20/ufak-tefek-cinayetler-elif.Jpeg

Ufak Tefek Cinayetler Elif

Ufak Tefek Cinayetler Elif, Dizinin en önemli karakterlerinden birisi olan Oya'nın arkadaşıdır. Üniversite yıllarından aynı fakültede okuyan ikili seneler sonra bir konferansta tekrar karşılaşırlar ve aralarındaki bağları güçlendirirler.  Aldığımız duyumlara göre Elif oldukça dişli bir kişiliğe sahip olacak fakat Oya ile Merve arasındaki savaşta kimin tarafını seçeceğine dair detaylar henüz netleşmedi.

Ufak Tefek Cinayetler Elif karakteri başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları tarafından canlandırılacaktır.

18-04/20/ufak-tefek-cinayetler-elif-sezin-akbasogullari-kimdir-1524214595.png

Sezin Akbaşoğulları kimdir?

22 Nisan 1981 doğumlu güzel oyuncu an itibariyle 37 yaşındadır. Sırasıyla Çankaya Milli Piyango Anadolu Lisesi ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu oyuncu, tiyatrocudur. Oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları Yine Başladılar Şarkılarına (Nun singen Sie wieder) isimli oyunla adım atmıştır.

Rol aldığı diziler ise şunlardır:
-Bizim Evin Halleri
-Eylül
-Beyaz Gelincik
-Sır Gibi
-Dardest
-Ah Kalbim
-Sağlık Olsun
-Küstüm Çiçeği
-Sen de Gitme
-Racon
-Cesur ve Güzel
-Babamın Günahları
-Fi (konuk oyuncu)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin