Ufak Tefek Cinayetler final yapıyor!

Salı akşamlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler final yaparak ekranlara veda edecek!

Nurşah
29 Kasım 2018 - 21:36
Magazin

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in yer aldığı sevilen televizyon dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de final çanları çalmaya başladı! Geçtiğimiz sezona damga vuran ve etkileyici konusu ile büyük bir beğeni kazanan dizi bitiyor mu?

 18-11/30/ufak-tefek-cinayetler-final.jpg

Ufak Tefek Cinayetler final yapacak!

Geçtiğimiz sezon boyunca merakla beklenen ölen kişinin Edip olduğunun anlaşılmasının ardından, Eylül ayında ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkan dizi beklenen reytingi alamadı. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna katılan Ushan Çakır ve Osman Sonant gibi sevilen isimler de istenilen ivmeyi sağlayamadı. Ufak Tefek Cinayetler, salı gününde yer alan Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri ile giriştiği reyting yarışında başarısız oldu. Sevilen dizi bu hafta yayınlanan yeni bölümü ile totalde 20. sıranın sahibi olmuştu. Hal böyle olunca sevilen diziden final haberleri de gelmeye başladı.

 

Medya kulislerinde dolaşan bilgilere göre geçtiğimiz sezonun efsane dizisi Ufak Tefek Cinayetler, önümüzdeki bölümlerde final yaparak ekranlara veda edecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Final tarihi belli oldu!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre Ufak Tefek Cinayetler dizisi iki bölüm sonra yani ekrana gelecek olan 45. bölümle birlikte final yapacak ve ekranlara veda edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin