Marvel dizisi Runaways'in 2. sezon resmi fragman ve posteri yayınlandı!

Hulu dizisi Marvel's Runaways'in yeni sezonu yaklaşıyor. Dizinin ikinci sezonu için fragman ve poster paylaşıldı. Runaways 2. sezon ne zaman başlıyor?

Hulu'nun Marvel işbirliğiyle hazırladığı "Runaways" dizisinin 2. sezonu için resmi uzun fragman ve poster yayınlandı.

13 bölümlük yeni sezonuyla 21 Aralık'ta Hulu platformundaki yerini alacak dizinin yeni fragmanında hayatta kalmaları birbirlerine bağlı olan süper güçlere sahip kahramanlarımızın heyecan dolu serüvenlerinden bazı ipuçları buluyoruz.

Yeni sezon izleyicilere daha fazla büyü, daha fazla süper güç vadederken, görüntülerde Jan Luis Castellano'nun hayat verdiği sezonun yeni karakteri Topher'i de görüyoruz. Marvel'in Runaways çizgi romanlarında karakter; grubun, yeni operasyon üssü haline gelen terkedilmiş pansiyonda saklanırken karşılaştığı bir vampirdir.

18-11/30/lyrica-okano.jpg

RUNAWAYS 2. SEZON HİKAYESİ

Runaways'in yeni sezon hikayesi, birinci sezonun bıraktığı yerden başlarken; evlerinden ve kötü ebeveynlerinden ayrılan gençler artık kendi başlarınadır ve kendilerini korumak için savaşmak zorundadırlar.

Yiyecek bulmak için çöpleri karıştıran, barınacak yer arayan ve birbirleriyle ilgilenen kahramanlarımız artık iyisiyle kötüsüyle birbirlerine ihtiyaç duyduklarını çok daha iyi anlamaya başlarlar.

18-11/30/runaways-2-sezon-posteri-1543528544.jpg

Ancak Jonah'a (Julian McMahon) gönderilen gizemli bir mesaj "Runaways ekibinde bir köstebek mi var?" sorusunu sorduracaktır. Bu arada PRIDE çocuklarını bulmaya odaklanmışken, Jonah zihninde kendi tehlikeli planını hazırlamaya başlamıştır bile.

RUNAWAYS OYUNCU KADROSU

Runaways'in oyuncu kadrosu Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Annie Wersching, Ryan Sands, Angel Parker, Ever Carradine, James Marsters, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, James Yaegashi, Brittany Ishibashi, Kip Pardue ve Julian McMahon gibi isimlerden oluşuyor.

İlk sezonun aksine bu sezon tüm bölümler aynı gün birlikte Hulu platformuna eklenecek.

Marvel's Runaways 2. Sezon Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin