Kevin (Probably) Saves the World yaratıcılarından yeni dizi: Pushover

ABC kanalı; Michele Fazekas ve Tara Butters ikilisinin arkasında olduğu kara komedi türünde yeni bir dizinin çalışmalarına başladı. Pushover nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından ABC, "Pushover" isimli kara mizah öğeleri içeren yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"PUSHOVER" DİZİSİNİN KONUSU

Kevin (Probably) Saves The World yaratıcıları Michele Fazekas ve Tara Butters ile ABC Studios iş birliğiyle hazırlanan dizinin konusu şöyle:

Fazekas ve Butters'ın senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendikleri Pushover'ın hikayesi; tüm hayatı boyunca iyi ve nazik biri olan bir kadının çevresindekilerinin de yardımını alarak artık kötü birine dönüşme sürecini konu ediniyor.

Robert Atwood'un yapımcı olarak dahil olduğu bu proje Fazekas ve Butters ikilisinin NBC kanalı için hazırladıkları gizem draması Emergence'in ardından şu sıralar üzerinde çalıştıkları ikinci dizi projesi oluyor.

18-11/30/fazekas-butters.jpg

ABC ekranlarında bir sezon yayında kalan Kevin (Probably) Saves the World'ün arkasında olan ikili geçmiş dönemde ABC'nin iki sezon süren Agent Carter ve Resurrection dizilerinde de showrunner/yürütücü yapımcılık yaptı.

The CW kanalında izleyiciyle buluşan Reaper'ın da yaratıcısı olan Fazekas ve Butters, Law & Order: SVU'da beş sezon boyunca yazar/yapımcılık yaparken; Hawaii Five-0, Terra Nova ve Joss Whedon'ın Dollhouse'unda da görev yaptılar.

Pushover dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin