Ufak Tefek Cinayetler Mert Fırat evleniyor mu? İdil Fırat ailesiyle tanıştırdı!

UTC dizisinden tanıdığımız Mert Fırat'ın, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı İdil Fırat ile evleneceği iddia edildi.

Editör
21 Haziran 2018 - 11:37
Magazin

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Serhan karakteriyle karşımıza çıkan Mert Fırat hakkında evlilik iddiaları ortaya atıldı. Bir yıl beraberlik yaşadığı Hande Doğandemir ile yollarını ayırdıktan sonra İdil Fırat ile aşk yaşamaya başlayan Fırat, iki aylık flört döneminin ardından evlilik kararı aldı. İddialara göre düğün yeri bakan çift, ağustos ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bu mutlu haberi de yalnızca yakın çevreleriyle paylaştıkları, dolayısıyla gizli bir nikah olabileceği belirtiliyor.

18-06/21/mert-firat-ve-idil-firat.jpg

Yeni sezonu Eylül ayında başlayacak olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncusu Mert Fırat'ın set çalışmaları başlamadan önce düğünün yapılmasını istediği belirtiliyor.

AİLE SICAK BAKIYOR

Geçmişte Engin Öztürk ve Kıvanç Tatlıtuğ ile ilişki yaşadığı bilinen İdil Fırat'a evlilik için ailesinden onay çıkmamıştı. Ancak yeni sevgilisi Mert Fırat'a ailenin sıcak baktığı belirtiliyor. Sosyetik Güzel Fırat, geçtiğimiz hafta içinde yeni sevgilisini kardeşi Can ve dedesiyle tanıştırmıştı.

 18-06/21/idil-firat-kimdir.jpg

İdil Fırat kimdir?

5 Kasım 1972 tarihinde Ankara'da doğan İdil Fırat, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ,Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünde eğitim aldı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosunda çalıştı. Yüzleşme, Dikkat Bebek Var, Ayrılsak da Beraberiz, Köprü', 'Aşk ve Gurur, 90-60-90', Deli Yürek ve Zerda gibi televizyon dizilerinde oynadı. Ayrıca Kolay Para, Gülüm, Vizontele Tuuba, G.O.R.A, Münferit ve Kaybedenler Kulübü gibi çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

18-06/21/mert-firat-kimdir.jpg

Mert Fırat kimdir?

Oyun Atölyesi'nin oyuncuları arasında yer almaktadır.'Sersem Kocanın Kurnaz Karısı', 'Hastalık Hastası' ve 'Hırçın Kız' oyunlarındaki rolleriyle Arda Kanpolat Oyunculuk Ödülü'ne layık görülmüştür.AnkaraTürk tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu, senarist. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin