Seda Sayan ameliyat oldu!

Türk magazin camiasının ünlü isimlerinden Seda Sayan geçtiğimiz gün acilen ameliyat masasına yattı. Sanatçının sağlık durumu Onur Akay tarafından takipçilerine duyuruldu!

Nurşah
21 Haziran 2018 - 11:27
Magazin

Son günlerde yaptığı paylaşımlarla adı 'Felaket Tellalı'na çıkan Onur Akay'dan hayranlarını üzecek bir haber daha geldi! Geçtiğimiz günlerde pilates yaparken kolundaki kasların zedeleyen ünlü sanatçının, ameliyat olmak için yayında olan programının bitmesini beklediği söylentiler arasındaydı. Fakat, artık ağrıları dayanılamaz hale gelen Seda Sayan acilen ameliyat masasına yattı!

18-06/21/seda-sayan-ameliyat.jpg

Seda Sayan'ın ameliyat masasına yatmadan önceki fotoğrafını da paylaşan Onur Akay, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

Kışın yaşadığı omuz kasları yırtığı tedavisi için aslında tatil yaptıktan sonra ameliyat olmayı planlayan Seda abla, ağrıları dayanılmaz hale gelince hemen ameliyat masasına yattı ve Fulya’da bir hastanede dün ameliyat oldu. Başarılı geçen ameliyatı Dr. Sarper Çetinkaya ve ekibi gerçekleştirdi. Seda ablanın durumu çok iyi ve kendisine acil şifalar dilerim

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin