Westworld 2. sezon yeni oyuncu ve karakterleri tanıyalım

İlk sezonuyla tadı damağımızda kalan, kazandığı adaylık ve ödüllerle çok konuşulan fenomen dizi "Westworld"ün 2. sezonu için geri sayım artık iyice hızlandı! Yeni sezona dahil olacak oyuncular listemizle karşınızdayız..

Volkan Küçükel
21 Haziran 2018 - 10:48
Gündem

Michael Crichton'ın 1973 yapımı aynı isimli filminden Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisince ekranlara uyarlanan dizinin 2. sezonunda Evan Rachel Wood (Dolores Abernathy), Thandie Newton (Maeve Millay), Jeffrey Wright (Bernard Lowe), James Marsden (Teddy Flood) ve Ed Harris (Man in Black) gibi oyunculara kadroya dahil olan yeni isimler de eşlik edecek.

Robotların başkaldırısı, samuray dünyasına yolculuk gibi olaylarla karşılaşacağımız Westworld 2. sezon başlamadan önce dilerseniz bu yeni isimleri tanıyalım...

1. Katja Herbers

18-04/16/katja-herbers.jpg

Parkı karanlık ve talihsiz bir zamanda ziyaret eden Grace isminde bir ziyaretçiye hayat verecek.

HBO'nun The Leftovers isimli ilgi çekici bir konuya sahip dizisinde Dr. Eden karakteri ile karşımıza çıkan ve 2012-2016 seneleri arasında toplamda 44 bölüm yayınlanan, Divorce adlı boşanma eşiğindeki bir çift ve arkadaşlarının konu edildiği komedi türündeki yapımda yer alan 38 yaşındaki Hollandalı oyuncuyu son olarak Discovery Channel'ın limitli dizisi Manhunt: Unabomber'da izledik.

2. Neil Jackson 

18-04/16/neil-jackson-1523883645.gif

Cazibeli ve her işin altından kalkmasını bilen ancak kendisini alışılmadık bir durum içinde bulan Nicholas karakteriyle karşımızda olacak.

The Vampire Diaries ile tanıdığımız köken vampir Klaus'un hayatının anlatıldığı efsane dizi The Originals'da canlandırdığı Alistair Duquesne karakteri ile karşımıza çıkan Neil Jackson ayrıca Absentia ve Sleepy Hollow dizilerinde de rol aldı. 42 yaşındaki İngiliz aktör yakın geçmişte beyaz perdede Nocturnal Animals filminde karşımıza çıktı.

3. Jonathan Tucker

18-04/16/jonathan-tucker.jpg

Başarılı oyuncu, rütbeli bir asker olan Major Craddock karakterine hayat verecek.

Kingdom dizisindeki Jay Kulina rolüyle bilinen 36 yaşındaki aktörü Justified, Parenthood ve America Gods, Criminal Minds gibi dizilerde konuk oyuncu olarak izledik.

4. Gustaf Skarsgård

18-04/16/gustaf-skarsgard.gif

Arazide rahat beyaz yakalı bir adam Karl Stand rolüyle yeni sezonda yer alacak.

Gözüm bir yerlerden ısırıyor dediğinizi duyar gibiyim... 38 yaşındaki İsveçli aktörü Floki karakteriyle History Channel'ın tarihi draması Vikings'te de izlemeye devam ediyoruz.

5. Fares Fares

18-04/16/fares-fares.gif

Tarafsız bir bakıç açısına sahip teknoloji uzmanı Antoine Costa karakterini canlandıracak.

Tyrant dizisinde Fauzi Nadal rolüyle izlediğimiz Lübnanlı oyuncu son olarak Deep State dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ayrıca bir fenoman haline dönüşen yönetmenliğini Gareth Edwards'ın yaptığı Rogue One: A Star Wars Story filminde canlandırdığı Senatör Vaspar karakteri ile de hafızalarımıza kazındı.

6. Betty Gabriel

18-04/16/betty-gabriel.gif

Olay yerinde düzeni yeniden sağlamaya çalışan Maling karakterine hayat verecek.

Son dönemin en çok konuşulan gerilim-korku türündeki yapımlardan biri olan ve Akademi Ödülleri'nden En İyi Özgün Senaryo heykelciği ile dönen Get Out filminde Georgina karakterini canlandırdı. Son olarak Amazon'un yakın dönemde iptal edilen dizisi Good Girls Revolt'ta izlediğimiz aktrisi The Purge: Election Year filmi ile de hatırlayabiliriz.

7. Hiroyuki Sanada

18-04/16/hiroyuki-sanada.gif

Musashi karakteriyle yeni sezon hikayesine katılan oyuncunun rolüyle ilgili detaylar saklı tutuluyor.

Japon oyuncunun dizi kariyerinde The Last Ship, Helix, Extant, Revenge ve Lost gibi birçok önemli yapım bulunuyor.

8. Peter Mullan

18-04/16/peter-mullan.gif

James Delos karakteriyle hikayeye katılacak.

Ozark dizisinde Jacob Snell karakterine hayat veren 59 yaşındaki İskoç aktör Gunpowder, Quarry ve Top of the Lake gibi çeşitli dizilerde karşımıza çıktı.

BONUSLAR

Tao Okamoto namıdiğer Hanaryo,

18-04/16/tao-okamoto.gif

Julia Jones namıdiğer Kohana,

18-04/16/jullia-jones-1523889243.gif

Kiki Sukezane namıdiğer Sakura,

18-04/16/kiki-sukezane.gif

ve Zahn McClarnon namıdiğer Akecheta

18-04/16/zahn-mcclarnon.gif

..karakterleriyle Westworld ikinci sezon oyuncu kadrosuna katıldılar. Bu dört oyuncunun rollerinin detayları ise şimdilik saklı tutuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin