Ufak Tefek Cinayetler neden final yapıyor?

Sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler bitiyor! İzleyicilerde büyük bir şok yaratan final haberinin ardında neler var?

Nurşah
05 Aralık 2018 - 10:19
Magazin

Başrollerinde Bade İşçil, Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır ve Mert Fırat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi geçtiğimiz sene sosyal medyaya damga vuran ve en çok konuşulan yapımlardan birisi olmuştu. Sezon sonunda ölen kişinin Edip olduğunun ortaya çıkmasının ardından izleyiciler, ikinci sezonun pek de gerekli olmadığını belirttiler. Tüm bu eleştirilere rağmen ikinci sezona yepyeni isimler ile başlayan Ufak Tefek Cinayetler dizisi reytinglerde beklenen ivmeyi yakalayamadı.

18-12/05/ufak-tefek-cinayetler-neden-final.Jpeg

"Ufak Tefek Cinayetler neden final yapıyor?"

Ufak Tefek Cinayetler'in final haberi ile dizinin izleyicileri büyük bir şoka uğradılar. İzleyiciler dizinin hiç olmazsa sezon ortasını görebileceğini düşünüyorlardı. Ufak Tefek Cinayetler neden final yapıyor? Bu sorunun cevabını ise Milliyet yazarı Sina Koloğlu köşesine taşıdı. İşte o yazı...

Ufak Tefek Cinayetler’de “Sağlık sorunları var” dediler Aslıhan Gürbüz için özellikle... Gerekçe olarak söylendi. Yapım cephesi de bu durumu kabullenirken, hayallerinin daha farklı olduğunun sinyalini verdiler; “Ama hazırladığımız hikayeyi yazamadık.” 

“Anlatacak çok şey vardı” demek istiyorlar... Seyircinin bu nedenle diziye ilgisinin hangi boyutta olacağını tahmin edemedikleri de bir başka konu... “Güzel bir final yazıldı” diyorlar. ‘Ufak Tefek Cinayetler’i bu ‘telenovela’ soslu sektörde, farklı bir deneme olarak görüyorum. Entrikalardan uzaklaşmadan, araya zeki polisiye bilmeceleri katan, ‘beyaz Türk’ haliyle ‘total’ kitlemizi de bir şekilde ilgi alanına katabilen bir yapımdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin