Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si nerede? Aslıhan Gürbüz diziden ayrıldı mı?

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisi heyecan dolu bölümleriyle hız kesmeden devam ediyor. Ancak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde son 3 bölümdür Merve karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz'ün yokluğu merak uyandırıyor. Aslıhan Gürbüz diziden ayrıldı mı? İşte detaylar..

Merve Mutlu
09 Kasım 2018 - 15:43
Magazin

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisi heyecan dolu bölümleriyle hız kesmeden devam ediyor. Ancak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde son 3 bölümdür Merve karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz'ün yokluğu merak uyandırıyor. Aslıhan Gürbüz diziden ayrıldı mı?

18-11/09/aslihan-gurbuzz.jpg

Aslıhan Gürbüz Ufak Tefek Cinayetler dizisinden ayrıldı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çok sevilen zeki ve tehlikeli kadını Merve karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz son 3 bölümdür dizide yer almıyor. İzleyicilerin de merak ettiği oyuncu, uzun süredir yaşadığı fıtık sorunu nedeniyle bir süre önce ameliyat olmuştu. Bel fıtığı nedeniyle ameliyat olan ve bir süredir evinde dinlenen oyuncunun bir süre daha dizide olmayacağı anlaşıldı. Aslıhan Gürbüz’ün hala hasta yatağında yattığı, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

18-11/09/aslihan-gurbuz-story.jpg

Aslıhan Gürbüz, hala ameliyat nedeniyle evinde dinleniyor. Görünen o ki bir kaç bölüm daha Merve karakterini göremeyeceğiz.

Aslıhan Gürbüz kimdir?

18-11/09/aslihan-gurbuz-1541767868.jpg

16 Şubat 1982 doğumlu güzel oyuncu, Bir Bulut Olsam'da rol aldı ve Asiye Bulut karakterini canlandıran M.S.Ü. Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Bir Bulut Olsam'dan önce de GoncaKaranfil'de görev yapan Aslıhan Gürbüz o dizide de Gonca rolü ile karşımızda idi. 2008'de sanat hayatına başladı. 2010 yılından 2012 yılına kadar ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Türk sit-com “Yahşi Cazibe” dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe'ye hayat verdi. 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren, yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendiği “Zeytin Tepesi” dizisinde başrol oyuncusu olarak oynadı. Şu anda da Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakteriyle başrolde oynamaktadır. 

Aslıhan Gürbüz'ün aldığı ödüller

2011 – 38. Altın Kelebek Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

2011 – 2011 Antalya Televizyon Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

2011 -AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin