Rojda Demirer Çarpışma dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Show Tv ekranlarının erakla beklenen yeni dizisi Çarpışma'nın ilk bölüm tanıtım videosu yayınlandı. Başarılı ve güzel oyuncu Rojda Demirer de Çarpışma dizisine katılan isimlerden oldu. İşte detaylar.

Merve Mutlu
12 Kasım 2018 - 09:45
Magazin

Geçtiğimiz yıldan beri Ay Yapım'ın üzerinde çalıştığı ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Çarpışma dizisi çok yakında seyirciyle buluşacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise son olarak Ahmet filmini çeken Uluç Bayraktar oturuyor.

Hikayesi Ali Aydın tarafından kaleme alınan Çarpışma dizisinde, Melisa Aslı Pamuk'un canlandıracağı avukat Cemre karakterine büyük şok yaşatan üvey anne Belma karakterini kimin oynayacağı merak konusuydu. Üvey anne Belma karakterini Rojda Demirer'in canlandıracağı öğrenildi. 'Çarpışma'da Cemre'nin babası Selim'i ise usta oyuncu Mustafa Uğurlu oynuyor.

18-11/12/rojda-demirerr.jpg

Oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Buçe Buse Kahraman, Mustafa Uğurlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin bir sezon süreceği konuşuluyor. 

Rojda Demirer kimdir?

18-11/12/demirer-rojda.jpg

12 Ağustos 1980 doğumlu olan güzel oyuncu, 1988'de, sekiz yaşındayken TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başladı. Bunu daha sonra de çocuk dizileri, program sunuculukları ve film, dizi ve çizgi film dublajları takip etti. 1997'de H.Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girerek 2001 yılında mezun oldu. 2003-08 arasında da Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatçı olarak görev aldı. Birçok dizi ve filmde rol alan Rojda Demirer'in en çok duyulduğu yapım Melekler Korusun oldu. Elde Var Hayat, Kördüğüm, Sevgili Dünürüm, Acil Aşk Aranıyor ve Adı Efsane dizilerinde de rol alan Rojda Demirer, Çarpışma dizisinde üvey anne Belma karakterini canlandıracak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin